Din felles pålogging
og betalingsløsning

Om du ønsker å logge deg på en av våre populære tjenester eller kun ønsker å få oversikt over dine abonnement og betalinger, så har vi en løsning som passer dine behov.

Logg inn Registrer

Trenger du hjelp? Se ofte stilte spørsmål.

Mer enn 6 millioner kontoer

Våre samarbeidspartnere

Ofte stilte spørsmål

Bruk din SPID konto til å logge på Schibsteds forskjellige nettsteder og tjenester både i Norge og Sverige. Du trenger ikke bruke ulike påloggingskonti for ulike nettsteder.
Begynn å bruke SPiD ved å opprette en profil hos en av våre samarbeidspartnere i Norge eller Sverige eller klikk på denne linken. Du trenger kun en gyldig e-postadresse samt passord. Etter at du har registrert deg vil du motta en e-post for å verifisere din e-postadresse.
Log inn med e-postadresse og passord på de nettstedene og tjenestene som tilbyr innlogging med SPiD. Bruk e-postadressen og passordet du lagde når du opprettet din SPiD konto.
SPiD bruker informasjonen du oppgir til å gi deg en mer personlig brukeropplevelse gjennom å tilpasse tjenester, innhold og annonsering.
Oversikt over dine abonnement finner du ved å gå inn på siden produkter.
SPiD benytter seg av sikre betalingsløsninger gjennom vår leverandør PayEx. Du kan velge mellom forskjellige betalingsmetoder som for eksempel betalingskort (Visa og MasterCard) og i noen tilfeller SMS.
Vennligst vær obs på at du kun kan bruke din SPiD konto til å logge deg på våre samarbeidspartnere sine sider og tjenester i det landet der du opprettet kontoen.
For å kontrollere eller endre dine profilopplysninger, som for eksempel navn, adresse eller telefonnummer, gå inn på din profiloversikt .
Ønsker du å legge til en ny e-postadresse går du til din profiloversikt og velger Behandle e-postadresse. Etter at du har verifisert den nye adressen, er det bare å gå inn på din profiloversikt for å velge den nye e-postadressen ved pålogging. Når det er gjort kan du fjerne den gamle e-postadressen.
Ja. Gå inn på siden som heter produkter, her vil du kunne aktivere og slå av automatisk fornyelse på dine abonnement.
Gå inn på siden som heter produkter, her vil du finne dine aktive abonnement og når disse eventuelt utløper.
For å få en oversikt over alle dine kvitteringer, gå inn på betalingshistorikk.
Klikk på linken får å se betingelser og vilkår for SPiD. SPiD betingelser og vilkår.
For å kunne bruke SPiD må du godkjenne SPiDs betingelser og vilkår. Det kan også hende at du blir bedt om å godkjenne våre samarbeidspartnere sine betingelser og vilkår. Dette vil du kun trenge å gjøre første gang du logger deg på.
Schibsted Media Group er et internasjonalt mediekonsern med 6800 ansatte i 30 land. Les mer om Schibsted http://www.schibsted.com/no/.